У пабліках обурюються вчинком тих, хто виклав у соцмережі відео ракетного удару по Київщині

У пабліках обурюються вчинком тих, хто виклав у соцмережі відео ракетного удару по Київщині

У соцмережах з′явилося відео ракетного удару по місту Бровари Київської області, який росіяни здійснили у понеділок, 5 серпня, близько 23 години

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Дзеркало тижня".

Схильність українців до інформаційної тиші дала збій. У соцмережах з′явилося відео ракетного удару росіян по Броварах. Російські пабліки пишуть, що на відео зафіксований момент прильоту балістичної ракети "Іскандер-М" чи корейської KN-23 по цілі у Броварах Київської області.

Також росіяни пишуть про потужний вибух у районі ТЦ "Термінал", неподалік якого, за їхніми даними, розташоване підприємство, що використовується у військових цілях.

В жодному регіоні вже давно не було оприлюднено хоча б одне відео із влучанням чи наслідками ворожої атаки, бо є свідомість, що заборонено,

- оцінює вчинок авторів відео паблік "Реальний Київ | Украина".

Є елементарні правила якісь. Навіть ворог похвалив, які українці обережні, не публікують зайвого, аж ні. Тепер завдяки окремим персонам росіяни знають, що не така вже й продвинута ППО у Києві, раз якийсь один Іскандер прогавила, так?

- обурюються автори пабліка.

Дуже добре, щира дяка талановитим режисерам від усіх мешканців Києва,

— саркастично дякують авторам відео підписники пабліків.

Нагадаймо, що унаслідок російського обстрілу у ніч проти 6 серпня на Київщині постраждав центр корекції та розвитку дитини.