Український ведучий Андрій Соломка добровільно вступив до лав ЗСУ

Читать на русском

Український ведучий Андрій Соломка добровільно вступив до лав ЗСУ

Український ведучий Андрій Соломка добровільно вступив до лав ЗСУ

Андрій Соломка вирішив добровільно стати на захист України. Незабаром телеведучий вирушить на фронт.

26-річний телеведучий каналу "Прямий" Андрій Соломка повідомив, що ухвалив рішення змінити роботу на телебаченні на службу в армії. Про це він повідомив у прямому ефірі каналу вчора, 11 квітня.

Як виявилося, уродженець Івано-Франківська, який у 2021 році переїхав будувати кар’єру в столиці та влаштувався працювати ведучим на канал "Прямий", добровільно прийняв рішення йти служити до армії.

 qhtixhiqttiuzant

Фото: instagram.com/andrew_solomka1/

"Я хочу сказати вам одну річ. Насправді важливу, тому що ви думали, а де я всі ці дні був, чому не в ефірі, чому вийшов в ефір тільки сьогодні і якась містична аура взагалі витала сьогодні в ефірах у комунікації з моїми колегами. Друзі, я приєднуюсь до Збройних сил України. Це моє рішення, це те, до чого я готувався і, очевидно, готовий", — сказав телеведучий.

У своїй промові він також подякував команді, з якою працював, і заявив, що не звільняється з роботи, а лише тимчасово змінює місце.

"Я хочу висловити величезну подяку всій команді "Прямого" каналу. Велика честь була працювати з вами, і продовжуємо, звичайно, працювати, тому що я нікуди не звільняюся. Як тільки виженемо орків, одразу продовжуватимемо наші ефіри в такому складі, як було до сьогоднішнього дня.Я дякую всій команді просто неймовірно, тому що це та команда, яка відреагувала на всі виклики, які зараз існують щодо "Прямого" каналу, незважаючи на повномасштабне вторгнення РФ на території України. Це та команда, яка забезпечує роботу" Прямого "каналу і завдяки якому ви можете щодня вмикати нас і дивитися наші ефіри. Пам’ятайте про те, що за всім цим стоять не лише ведучі", — сказав Соломка у своєму виступі.

У промові телеведучий заявив, що він обов’язково повернеться до ефірів, але після перемоги, а також закликав глядачів не забувати донатити на ЗСУ.