Обухівська лікарня потрапила до трійки лідерів із лікування інсульту у Київській області

Обухівська лікарня потрапила до трійки лідерів із лікування інсульту у Київській області

Обухівська лікарня посіла почесне третє місце серед 11 медзакладів Київської області, котрі мають договір з НСЗУ на пакет "Лікування гострого інсульту"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на телеграм-канал Обухів first!

Керівництво Обухівської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування взяло участь у робочій нараді "Ефективність організації та реалізації маршрутів пацієнтів у Київській області". Захід організовано Національною службою здоров’я України (НСЗУ) за участю Департаменту охорони здоров’я Київської обласної державної адміністрації. Долучились до нього керівники медичних закладів Київщини.

Серед іншого, на нараді організатори оприлюднили аналіз роботи медичних закладів області, зокрема у пакеті надання медичних послуг з лікування гострого мозкового інсульту. Стало відомо, що КНП ОМР Обухівська БЛІЛ увійшла до трійки лідерів з цього напрямку. Обухівська лікарня посіла почесне 3-тє місце серед 11 медзакладів Київської області, котрі мають договір з НСЗУ на пакет "Лікування гострого інсульту".

Ось трійка лідерів:

  • І місце Білоцерківська міська лікарня №2 (кількість ліжок — 55);
  • ІІ місце КНП КОР "Київська обласна лікарня" (кількість ліжок — 50);
  • ІІІ місце КНП ОМР "Обухівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" (кількість ліжок — 20).
Ми дякуємо всім нашим лікарям за самовіддану працю та високий професіоналізм. Це ще раз підтверджує, що Обухівська БЛІЛ є надійним медичним закладом, де пацієнти з гострим мозковим інсультом можуть отримати якісну та своєчасну допомогу,

— зазначили в Обухівській БЛІЛ.

Нагадаймо, що працівники Обухівської міської ради перерахують одноденну заробітну плату для відновлення "Охматдиту".