Путін планує цього тижня відвідати Китай

Читать на русском

Путін планує цього тижня відвідати Китай

Путін планує цього тижня відвідати Китай

Російський диктатор Володимир Путін найближчим часом має намір відвідати Китай. Головний воєнний злочинець РФ проведе переговори з головою КНР Сі Цзіньпіном, а також зустрінеться з прем’єр-міністром Державної ради Китаю Лі Цяном.

У Кремлі анонсували, що китайське турне диктатора відбудеться 16-17 травня. Про це повідомили російські пропагандистські ЗМІ.

Під час візиту Путін планує відвідати два міста – Пекін та Харбін. В останньому кремлівський диктатор візьме участь у церемонії відкриття восьмого Російсько-Китайського ЕКСПО та четвертого Російсько-Китайського форуму з міжрегіонального співробітництва.

У Пекіні диктатор РФ та Сі Цзіньпін відзначать 75-річчя дипломатичних відносин між Росією та Китаєм. Також у Кремлі заявили, що після переговорів буде підписано угоди між країнами. При цьому в РФ зазначили, що Путін та Сі Цзіньпін обговорять питання партнерства та стратегічної взаємодії, а також міжнародні проблеми.

Крім того, ватажок Кремля планує зустрітися із прем’єр-міністром Державної ради Китаю Лі Цяном. З китайським високопосадовцем диктатор має намір обговорити питання двосторонньої співпраці у торговельно-економічній та гуманітарній сферах.