В Ірпені триває будівництво ЖК "BURGUNDIA 3" (ВІДЕО)

В Ірпені триває будівництво ЖК

На будівельному майданчику ЖК "BURGUNDIA 3" щодня будівельні бригади працюють над зведенням сучасного житлового комплексу, що розташований в одному з найбільших та найрозвиненіших мікрорайонів Ірпеня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Активно тривають загальнобудівельні роботи у 18 та 19 секції, завершені роботи з улаштування цегляної кладки третього поверху. На 18 секції завершено, а на 19 продовжуються роботи з улаштування монолітного залізобетонного поясу. Приступили до улаштування плит перекриття. На завершальному етапі роботи з влаштування цегляної кладки стін другого поверху 20 секції. Завершено монтаж балконних плит на зведених поверхах.

Швидкими темпами тривають роботи з влаштування цегляної кладки стін 9 секції, де нещодавно було завершено влаштування фундаменту. На 10 секції проводяться роботи з влаштування монолітного залізобетонного фундаменту будинку. Вже на 80% виконані роботи з влаштування пішохідних та велодоріжок на алеї в складі житлового комплексу "BURGUNDIA 3".

Щодня на майданчик у великій кількості завозяться будівельні матеріали: цегла повнотіла, цегла силікатна, цегла червона типу 2НФ, бетон, плити перекриття, розчин, перемички, метал для фундаменту, кладочна сітка, балконні плити.

Житловий комплекс "BURGUNDIA 3" – це малоповерхова забудова, яка складається з п’яти будинків на 5-7 поверхів. Тут, доступні одно та двокімнатні квартири різних планувань з балконами. Проєкт комплексу передбачає розвинену інфраструктуру. Тут поруч вже є все необхідне в пішій доступності. Зручна локація допоможе легко та швидко дістатися як до центру міста, так і до столиці.

Раніше писали, що В ЖК "BURGUNDIA 3" від Інвестиційної групи "MOLODIST" наразі будується прогулянкова алея з фонтанами, що стане частиною великого громадського променаду — від вулиці Західної до річки Буча та урочища "Пилипів Потік". Променад з фонтанами, що простягається на 1,340 га, стане серцем сучасного мікрорайону, головним місцем відпочинку і релаксації. Простір стане гарним місцем для ранкової пробіжки або прогулянки увечері.

Нагадаймо, що Буча та Ірпінь посіли відповідно 4-е та 5-е місця у рейтингу, критеріями якого є швидкість будівництва та попит на нове житло.