Судитимуть мешканця Южноукраїнська, який спричинив смертельні ножові поранення товаришу

Подія сталось у жовтні минулого року. До поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що на території парку в м. Южноукраїнську місцеві мешканці виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Тоді у ході комплексу слідчо-оперативних та розшукових заходів поліцейські зʼясували, що смертельних ножових поранень чоловікові завдав 45-річний місцевий мешканець. Вдень під час спільного вживання алкоголю між чоловіками виникла сварка, яка переросла у бійку, під час якої фігурант наніс понад 20 ножових поранень потерпілому, від яких той помер на місці.

Слідчі відділення поліції № 3 Вознесенського райуправління затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі слідчі завершили досудове розслідування та направили обвинувальний акт до прокуратури, яка скерувала його до суду для розгляду по суті.

Подальшу долю зловмисника вирішить суд. За скоєний злочин йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Вознесенське районне управління поліції