Російський силовик, який затримував нібито терориста з "Крокуса", засвітив на рукаві неонацистський символ

Читать на русском

Російський силовик, який затримував нібито терориста з

Російський силовик, який затримував нібито терориста з "Крокуса", засвітив на рукаві неонацистський символ

Один із російських силовиків, який брав участь у затриманні нібито причетного до теракту у "Крокус Сіті Холлі" чоловіка, засвітив на рукаві свого одягу неонацистський символ. У мережі звернули увагу на його шеврон із зображенням "чорного сонця" – це окультний символ, який широко використовується сучасними неонацистами.

Фото силовика із цим шевроном у своєму каналі оприлюднив колишній учасник російського неонацистського угруповання "Русич" Євген Рассказов, відомий як "Топаз". Він заявив, що на кадрах зі зброєю в руках його підписник, який "взяв участь у відлові" нібито терористів.

Денацифікація? Російський силовик, який затримував нібито терориста з  qrxiquirriqkxant

Денацифікація? Російський силовик, який затримував нібито терориста з

Факт появи фото російського силовика з неонацистським символом є цікавим у тому ключі, що країна-агресор Росія неодноразово заявляла, що вона бореться з нацистами та неонацистами. Однією із заявлених цілей "СВО", нагадаємо, була саме "денацифікація" України.

Зазначимо, що росіян-неонацистів чимало, частина з них у складі угрупування "Русич" встигла повоювати в Україні. Вони виступали за вбивства українських полонених.

Що ж стосується фото силовика з "чорним сонцем", то двома світлинами все не закінчилося. Він сфотографувався з ножем, яким нібито терористу відрізали вухо. Цю зброю в паблику "Топаза" виставили на аукціон.

Денацифікація? Російський силовик, який затримував нібито терориста з Денацифікація? Російський силовик, який затримував нібито терориста з