Дружину Пєскова зацькували в соцмережах за її слова про теракт у "Крокус-Сіті": "Доголосувалися. Цар жахнув сповна"

Читать на русском

Дружину Пєскова зацькували в соцмережах за її слова про теракт у

Дружину Пєскова зацькували в соцмережах за її слова про теракт у "Крокус-Сіті": "Доголосувалися. Цар жахнув сповна"

Чемпіонка Турина-2006 у танцях на льоду Тетяна Навка у себе в Instagram розмістила пост, присвячений теракту у "Крокус-Сіті". 48-річна уродженка Дніпропетровська (нині Дніпро) виклала картинку із зображенням торгового центру у Підмосков’ї, де сталися масові вбивства, написавши, що це "страшна трагедія, в яку важко повірити".

Також Навка висловила співчуття рідним загиблих, побажавши їм "сил та терпіння пережити цю трагедію".

"Несправедливо. Нелюдсько. Боляче. Таке неможливо зрозуміти ні розумом, ні серцем, ні душею... Загинули десятки ні в чому неповинних людей", — написала Навка.

 qhtixhiqttidzuant

У відповідь їй пригадали Україну.

"Приблизно таку кількість жертв Україні приносить кожне російське бомбардування, які трапляються по кілька разів на тиждень", "А через дії в Україні не сумуйте? Тут нічого страшного взагалі не сталося?", "А що трапилося? Щось страшне? Так подивіться скільки могил в Україні", "Навка, а по Україні не сумуєш? Кожен божий день сотні загиблих від всякого виду ракет, розбито півкраїни!", "Країна в крові... Ви там засліпли?" — обурюються користувачі.

Також Навці назвали справжніх винуватців трагедії у Підмосков’ї.

"Голосували за царя! А цар жахнув за повною програмою і без пікніка залишилися! Путін молодець!", "Це все черговий "цукор", "І так зрозуміло чиїх рук справа, вперше чи що?", "Доголосувалися! Адже попереджали що будуть теракти, скажіть спасибі "новообраному", "Очікуємо. Вибори пройшли, зараз розпочнеться. Методи відомі всім", – висловлюються росіяни.

Підписники ексфігуристки нагадали їй про карму.

"Нормально… називається бумеранг... але він ще не долетів.. це квіточки", "В Україні вже два роки гинуть ні в чому не винні люди тисячами. І ви з цим дуже навіть непогано живете. це вам повертається бумерангом за ваше байдужість до братнього народу", – не стримуються у Instagram.