ЗМІ опублікували нові деталі ракетних ударів по Дніпру

Читать на русском

ЗМІ оприлюднили нові деталі ракетних ударів по Дніпру

ЗМІ оприлюднили нові деталі ракетних ударів по Дніпру

Журналіст Олександр Чиж розповів, що місця ударів ЗС РФ розташовані в районі одного квадратного кілометра. Сигнал повітряної тривоги пролунав близько п’ятої ранку.

Уранці 19 квітня російські окупанти атакували Дніпропетровську область і безпосередньо місто Дніпро. Імовірно, вони цілилися ракетами по об’єктах транспортної інфраструктури. Про це розповів журналіст Олександр Чиж у коментарі "24 каналу".

За його словами, сигнал повітряної тривоги пролунав близько п’ятої ранку. ЗС РФ частково зруйнували житловий п’ятиповерховий будинок. Будівля — цегляна, так звана "сталінка". Попри те, що було зруйновано два поверхи, сам будинок устояв.

"Ми вже багато разів бачили за прильотами в інших містах, що коли потрапляння йде в панельний будинок, то він складається, як ефект доміно. Тут уражено два верхні поверхи, але сама будівля встояла. Тому, будемо відвертими, жертв могло бути набагато більше, на жаль", — сказав Чиж.

Він зазначив, що удар припав на площу, яка розташована поруч із залізничним вокзалом. У місті відкрито штаб для постраждалих. Журналіст зазначив, що удар також припав на автовокзал Дніпра.

"Автовокзал у нас страждає вже не вперше. Тому що вже було пряме попадання", — сказав Чиж.

За його словами, місця ударів розташовані в районі одного квадратного кілометра.