На фронті загинув захисник із Кривого Рогу

Читать на русском

На фронті загинув захисник із Кривого Рогу

На фронті загинув захисник із Кривого Рогу

У боях на Запорізькому напрямку фронту обірвалося життя 35-річного воїна Сергія Левченка з Кривого Рогу. На війні боєць із позивним "Мідвей" оперував дронами, вражаючи ворожу техніку й живу силу.

Чоловік захищав країну з серпня минулого року. Про втрату повідомила криворізька ТРК "Рудана".

Сергій Левченко народився 12 грудня 1988 року в Кривому Розі. Навчався у ліцеї №81, після чого закінчив коксохімічний технікум за професією контрольно-вимірювальні прилади та автоматика. У мирному житті працював у Кривбасводоканалі зв’язківцем.

До свого 36-річчя не дожив усього кілька місяців: на фронті загинув захисник із Кривого Рогу. Фото  qrxiquieuiqqxant

23 серпня 2023-го чоловік приєднався до лав ЗСУ, де став зовнішнім пілотом дронів. "Мідвей" захищав країну на Авдіївському та Запорізькому напрямках. Залізні "пташки" дроновода завжди точно в ціль вражали ворога і його техніку.

Загинув воїн 22 березня під Роботиним Запорізької області, виконавши свій військовий обов’язок до кінця. У захисника залишилися мама і брат.

"До свого 36-річчя Герой не дожив усього кілька місяців. Усі, хто знав Сергія, називають його щирою й доброю людиною. Таким і запам’ятають назавжди. Вічна слава захиснику Батьківщини!" – йдеться у повідомленні.