«Галя Балувана» за кордоном: у Ризі відкрився перший магазин «Wesoła Pani»

Читать на русском

«Галя Балувана» за кордоном: у Ризі відкрився перший магазин «Wesoła Pani»

«Галя Балувана » за кордоном: у Ризі відкрився перший магазин «Wesoła Pani»

Співзасновники мережі магазинів напівфабрикатів «Галя Балувана» Алла та Олександр Теліги відкрили першу торгову точку у Латвії. Перший магазин партнера-франчайзі Wesoła Pani у квітні з’явився у Ризі, повідомила LIGA.net .

З 2023 року «Галя Балувана» припинила підключати нових франчайз до української мережі. За кордоном співзасновники мережі «Галя Балувана» розвивають проекти окремо один від одного і не під «парасолькою» Галі Балованої. Алла та Олександр Теліги розвивають проект Wesoła Pani. Володимир Матвійчук має проект MultiCook.

Латвія стала третьою країною після Польщі та Нідерландів, де працює франшиза Wesoła Pani. Наразі мережа, що працює з 2021 року, налічує 126 франчайзингових точок. До роботи у закордонній мережі залучають переважно українців.

«Галя Балувана» - українська мережа домашніх напівфабрикатів, заснована в Луцьку в лютому 2018 року. Мережа успішно охопила весь український ринок, а згідно з даними, оприлюдненими на сайті Multi Cook, зараз вона налічує 700 магазинів у різних країнах Європи.